Despre noi

pergola-gradini-decorative

Cine suntem si cu ce ne ocupam?

La Pergola, proiectam, amenajam si intretinem gradini decorative. Pentru a realiza lucrari deosebite, ne bazam pe experienta acumulata in peste sapte de ani de activitate, pe simtul estetic si devotamentul arhitectilor peisagisti, alaturi de care executam in detaliu tot ce este legat de amenajarea spatiilor exterioare.

Precum constructia ornametala folosita la realizarea unor bolti de plante agatatoare, la Pergola Gradini Decorative cream o punte intre dorinta de frumos, de echilibru si nevoia de util, de modernitate oricui doreste sa-si „agate” de noi sperantele si idealurile in ceea ce priveste ambientul personal sau cel cu destinatii publice.

Lucrarile noastre recente, printre care si cele din imaginile alaturate, sunt cele care ne recomanda ca specialisti in dezvoltarea spatiilor ambientale.

 

Tot ce trebuie sa stiti despre noi

Personalul nostru atent selectionat, calificat si dotat cu utilaje moderne este permanet pregatit sa duca la indeplinire prompt orice proiect ambitios de arhitectura peisagistica. Fie ca este amplasata pe o proprietate privata (gradini, terase), fie pe domeniul public (parcuri, scuaruri, spatii verzi din jurul diferitelor ansambluri arhitectonice), urmam atent si complet fiecare etapa din cadrul unei amenajari peisagistice: consultanta, proiectare, amenajare, intretinere.

Peisajele, in special cele amenajate artificial, trebuie apreciate atat dupa expresivitatea lor estetica, cat si dupa sentimentele si emotiile pe care le trezesc in randul privitorilor sau, in cazul spatiilor cu utilizari multiple, si dupa functionalitatea lor. Urmama principiile moderne si de baza ale arhitecturii peisagistice universale, conform carora „in crearea unei ambiante sanatoase, colaborarea cu natura nu este numai importanta, ci chiar indispensabila”, asa cum afirma Eliel Saarinen, cunoscut arhitect finlandez, la inceputul secolului XX. Grija noastra pentru imbinarea corecta si armonizarea elementelor naturale (relief, apa, vegetatie) cu cele artificiale (alei, fantani, mobilier decorativ) ne-a dat ocazia sa finalizam de la amenajari peisagistice private, la proiecte de mare anvergura, precum Reamenajarea Parcului Drumul Taberei, realizata recent.

Back To Top