Consultanta

 

Prin specialistii in peisagistica ori horticultura, angajati ai firmei Pergola Gradini Decorative, ne implicam total sau doar atat cat este necesar pentru a da oricarui spatiu aspectul care sa-l defineasca, fie ca se doreste un stil clasic – geometric, unul romantic – peisajer, ori un stil mixt integrat vremurilor actuale.

Clientul stabileste cat timp doreste sa aloce gradinii, spatiului verde sau cu flori din jurul cladiriii ori de pe terasa apartamentului sau casei si de cat ajutor are nevoie din parte specialistilor nostri pentru a-si usura munca si a obtine ambientul mult visat.

 

In cadrul consultantei se pot realiza analize de sol si se poate recomanda materialul vegetal ornamental cel mai potrivit fiecarei situatii in parte. De asemenea, se asigura consultanta pentru intretinerea fondului vegetal existent.
Consultanta pe care o putem oferi include identificarea corecta a starii curente a obiectivelor si propunerea de solutii corezpunzatoare pentru o situatie data. Avem capacitatea de identificare si evaluare corecta a solicitarilor beneficiarilor.

Back To Top